Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Απαγορεύονται οι πίπες στις τουαλέτες...

Παρασκευή βράδυ, 6 Ιουνίου 2009. Ώρα 3:30 πμ. Γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης μου με νεανικό κοινό (μάντεψε!). Παρέα: Emfanisimos & Nick the greek. Πιο κοντινή παρέα: ένα μπουκάλι Absolut. Από τα ηχεία ακούγεται το ομώνυμο κομμάτι του «Εισβολέα & Taki Tsan» στη διαπασών! «Αυτό έχει ξεφύγει», αναφωνείς! Γελάς και σκέφτεσαι: «Τι να θυμίζει άραγε στον καθένα;». Καταγράφεις αντιδράσεις, πάντα σου άρεσε να το κάνεις αυτό. Οι περισσότεροι γελάνε και οι κοπέλες, άλλες το σνομπάρουν, άλλες κοιτάζονται με νόημα και ένοχες. Πόσοι όμως έχουν εντρυφήσει στο θέμα;
....Πίπα. Επιστημονικά, πεολειξία («τι άσχημη λέξη για κάτι τόσο ωραίο», θα σκέφτεστε). Αλλιώς στοματικός έρωτας γυναίκας σε άνδρα (sic) ή στα αγγλικά blow job. Όποιο προτιμάτε. Τι είναι όμως; Μια ευχαρίστηση μόνο από μέρους των ανδρών; Ένα αναγκαίο κακό για τις γυναίκες; Κάτι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνεις έρωτα; Κάτι αποκρουστικό που προκαλεί απέχθεια μόνο στο άκουσμα του; Η κορυφαία ερωτική «στάση» για εσένα ή ένα απωθημένο που δε βίωσες ποτέ;;
...Πριν σου μιλήσω για τα παραπάνω, ας πούμε λίγο για σεξουαλικά κόμπλεξ. Έχουμε, λοιπόν, σχεδόν όλοι. Γενικός κανόνας: Όσο πιο μικροί, τόσο πιο πολλά. Θεωρούμε πολλά απαγορευμένα και λέμε ΟΧΙ σε συγκεκριμένες στάσεις, χειρισμούς. Για αυτά ευθύνονται προφανώς οι επιρροές μας (οικογένεια, φίλοι και φυσικά γκόμενοι/ες). Μεγάλη συζήτηση και να μην την ανοίξουμε τώρα, απλά ας πούμε μόνο ότι θα ήταν ίσως καλύτερα να ήμασταν πιο απελευθερωμένοι, να είχαμε λιγότερα κόμπλεξ. Έτσι θα περιπλέκαμε λιγότερο την ερωτική ζωή μας και τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Όχι μόνο από την άποψη του στοματικού έρωτα αλλά 1001 πραγμάτων ακόμα.


Το φαινόμενο γυναίκα και «πίπα» σου φαίνεται περίπλοκο ; Πριν αναζητήσεις την "απαγορευμένη" εμπειρία στην δική σου "τουαλέτα", ρίξε μια ματιά στους παρακάτω τύπους και βασικά οπλίσου με χιούμορ. Πάμε!!!
ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Η Natural
.....«Natural born killers». Τη ξέρεις την ταινία. Παραφράζοντάς την, θα μπορούσες να θεωρήσεις τη γυναίκα αυτή ως “natural cock sucker”. Φυσικά δεν της φαίνεται πριν (μη ακούσω πάλι για σχήμα και μέγεθος χειλιών και στόματος, κ.α. μαλακίες) την κατάλληλη στιγμή και η έκπληξη (θετική ή αρνητική) μπορεί να έρθει από παντού. Το έχει μέσα της, λοιπόν, δεν έχει σεξουαλικά κόμπλεξ η κοπέλα, Της αρέσει να το κάνει, πιθανόν να είναι έμπειρη στο σεξ (κάλλιστα και όχι), να ασχολείται γενικά με το πέος, να το πιάνει, να το χαϊδεύει, σίγουρα δεν το θεωρεί αποκρουστικό και άσχημο. Της αρέσει η διαδικασία (της θυμίζει γλειφιτζούρι, θα σε γελάσω..), η όλη κίνηση με το στόμα και τη γλώσσα της, της αρέσει η αντίδραση σου, να σε ανάβει. Γουστάρει να προσφέρει ηδονή και έχει βρει τους τρόπους να το κάνει. Ένας από αυτούς είναι και το στοματικό. Δεν φτάνει σε σημείο να στο ζητάει η ίδια (σχετικά extreme) αλλά καταλαβαίνει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και δεν κάνει πίσω. Αφήσου πάνω της..
Το συνηθισμένο σενάριο
....Το έχει κάνει αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας. Εντάξει, είναι ένα είδος προκαταρκτικού, αλλά μέχρι εκεί. Δεν της αρέσει σαν διαδικασία τόσο, αλλά τη φτιάχνει περισσότερο πόσο turbo γίνεσαι και το wild sex που θα ακολουθήσει. Αν όντως σημαίνει τόσα πολλά για σένα μπορείς να τη μιλήσεις (όχι πρήξιμο) μια το πολύ δυο φορές, πόσο σου αρέσει , πόσο καλά το κάνει, ποσό θα ήθελες να είναι συχνότερο, πάντα με tact όμως. Μεταξύ ανδρών αυτό λέγεται «εκπαίδευση» αλλά ακούγεται αρκετά αρνητικό. Μη την πιέζεις, μη το ζητάς απεγνωσμένα. Βοήθησέ την να το απενοχοποιήσει αν έχει μικρές ενοχές. Συχνά, προκύπτει όταν υπάρξει μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας. Αυτή θα το τολμήσει και θα θεωρήσει ως «δωράκι». Παίξε λίγο το παιχνίδι της.
Η «εγώ.. ποτέ!»
.....Δεν ξέρει αν θα της αρέσει, δεν το έχει κάνει ποτέ, το θεωρεί ταμπού. Άλλη περίπτωση είναι να το έχει κάνει μια – δυο φορές με θλιβερά αποτελέσματα (βλ κατά λάθος εκσπερμάτιση του άντρα) και «είπε, ποτέ ξανά». Δεν μεταπείθεται με τίποτα (μην παίρνεις και όρκο πάντως, σημασία έχει αν έχεις "λέγειν"), είναι αρκετά αρνητική. Αν δεν είναι μικρή (π.χ. 20) και είναι ώριμη, το βλέπει σαν στάση ζωής, η μάλλον σαν στάση ερωτικής ζωής. Μη την κατηγορείς, δε ξέρεις τι πέρασε πριν τη γνωρίσεις. Εντάξει, το σεξ δεν είναι μόνο το στοματικό, ξεκόλλα. Τι είπες; «Να την χωρίσεις επειδή δε σου παίρνει πίπα»; για ξανασκέψου το.

ΤΥΠΟΙ ΑΝΔΡΩΝ
Ο ακραίος..............
......Σου αρέσει γενικά το σεξ, αλλά κάπου ξεφεύγεις. Πιστεύεις ότι η πίπα είναι το Α και το Ω σε μια σχέση και το σεξ (και η ειδικά η ικανότητα στην πίπα) είναι το Νο1 προσόν σε μια γυναίκα. Σου λείπει έντονα «είσαι δεν είσαι» με κοπέλα. Οι καλύτερες σου ερωτικές φαντασιώσεις περικλείουν τις ωραιότερες πίπες που έχεις δεχθεί. Έχεις αναπτύξει περίεργη και επικίνδυνη σχέση με το πουλί σου και τους τρόπους σεξοϊκανοποίησης. Φταίει η αγαμία σου, φταίνε οι πολλές τσόντες, δεν ξέρω, αλλά η περίπτωση σου είναι ιδιαίτερη. Αρκείσαι σε μια καλή πίπα και η διείσδυση έρχεται δεύτερη για σένα. Επαναπροσδιορίσου φίλε, δεν ξέρεις τι χάνεις..
O normal
.......Ανήκεις στους περισσότερους άνδρες που καταλαβαίνουν ότι τους αρέσει πολύ αλλά σε λογικά πλαίσια. Εδώ που τα λέμε, με το δίκαιο τους. Αν δεν είσαι άνδρας, δεν μπορείς να το καταλάβεις, sorry. Δεν περιγράφεται εύκολα. Η αίσθηση της πεολειξίας έναντι αυτής της αιδοιολειξίας είναι πολύ διαφορετική, έστω κι αν η κλειτορίδα έχει 2 φορές περισσότερες νευρικές απολήξεις από το ανδρικό μόριο (άκου μόριο, τέλος πάντων, μάλλον αυτοί που το βγάλανε έτσι, δεν ξέρουν Χημεία, δεν εξηγείται αλλιώς!). Δεν είσαι σεξομανής, όπως ο άλλος πάνω, αλλά σου αρέσει το ποιοτικό σεξ με γενναίες δόσεις ηδονής. Δεν την επιζητείς ούτε την διεκδικείς, όταν σου κάτσει όμως, γουστάρεις τρελά! Πιστεύεις στην δύναμη της αλλά δεν της έχεις μυθοποιήσει. Άλλωστε σε ενδιαφέρει περισσότερο, μια στύση-πέτρα, μια καλή στάση με «θέα», ένας δυνατός (κοινός) οργασμός, να ξυπνήσεις τους γείτονες, να σκίσεις κάνα στρινγκ πάνω στο πάθος, να σπάσεις κάνα κρεβάτι (ok, σταματάω, το κατάλαβα).
Ο "βαθιά νυχτωμένος" (με την καλή έννοια)
......Είσαι παιδί με αρχές (βλ. εκκλησία, προσκοπάκι, ηθικό στοιχείο). Δεν το θέλεις, σου προκαλεί αποτροπή ή αηδία, νιώθεις ότι έτσι υποβιβάζεις τη γυναίκα. Ειδικά όταν είναι στα γόνατα και εσύ είσαι όρθιος (αα πα πα,.., δεν είναι αυτά για σένα). Καλά κάνεις, είναι στάση ζωής (όχι στοματικό σεξ, όχι συγκεκριμένες στάσεις σεξ – βλ doggie, 69, όχι «πότε των ποτών» backdoor sex). Αν δεν πιέζεσαι και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου έτσι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν δεν ξέρεις «πως μοιάζει», ποσό ωραίο είναι, καμιά φορά, είναι καλύτερο από να το βιώσεις μια φορά και μετά να σου λείπει.

Αλήθειες (προσοχή, πολύ πολύ υποκειμενικές)
  • Δεν πιέζεις γκόμενα ποτέ να το κάνει. Μπορείς να το δείξεις με τη «γλώσσα του σώματος» αλλά με τέχνη, σεμνά, όμορφα. Ανάλογα με την στιγμή βέβαια.
  • Όταν αδιαφορείς για αυτό (τεχνητά) τόσο πιο πολύ θα «καίγεται», θα έχει κίνητρο να στο κάνει. Δεν θέλει να το θεωρήσεις ως δεδομένο από μέρους της, θέλει αυτή να έχει το πάνω χέρι. Αν αρχίσει και της πιάνεις συζήτηση κάθε τρεις και λίγο, την απομακρύνεις παρά την κερδίζεις.
  • Μια κοπέλα, άσχετα με τι λέει ή τι πιστεύει, μπορεί στην αρχή να ντρέπεται να κάνει πράγματα στο κρεβάτι (βλ στοματικό κα). Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο χρόνος (βλ. οικειότητα) που αλλάζει τις καταστάσεις και τη συμπεριφορά της: λένε ότι κάθε άνδρας βγάζει διαφορετική εκδοχή της σεξουαλικότητας της γυναίκας στο κρεβάτι. Μπορεί άλλος να της βγάλει πιο «πρόστυχο» ενώ άλλος «ήρεμο και γλυκό σεξ». Εσύ που ανήκεις; Η’ μάλλον που θέλεις να ανήκεις;
Πιο μεγάλες αλήθειες
  • Δεν αγγίζεις το κεφάλι της, άστην να κάνει το «κομμάτι της», δεν την πιέζεις για πιο βαθιά (το πολύ να της χαϊδέψεις τα μαλλιά). Που να πάει η κοπέλα; Στόμα έχει, δεν έχει γκαράζ αυτοκινήτων. Και πρέπει και να αναπνεύσει. Ηρεμία. Άλλωστε οι απολήξεις των νεύρων που δίνουν την ηδονή βρίσκονται κατά συντριπτική πλειοψηφία στο «πάνω μέρος». Για deep throat είμαστε τώρα;; (είμαστε, είμαστε! :-)
  • Δεν προχωράς στην "'έκρηξη" χωρίς προειδοποίηση. Σημαίνεις κόκκινο συναγερμό (!) και βλέπεις πως θα αντιδράσει. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
  • Δεν είναι πάντα απολαυστικό ειδικά όταν είσαι «κουρασμένος» μετά από έντονο ή πολύωρο σεξ. Και το δικό σου όργανο, ευαίσθητο είναι (κατά βάθος). Θες να σου μιλήσω για τη "νόσο του γαμήλιου ταξιδιού"; (σε άλλο ποστ, ποιος ξέρει;;)
  • Κατάλληλες ώρες: πρωί, μεταξύ 4 και 6 (βλ. pre-lunch) και το βράδυ (όχι πολύ αργά!). Όσο πιο αυθόρμητο τόσο πιο καλό. Εννοείται ότι δεν «παίζουν» καθόλου οι συναλλαγές του τύπου «κάντο μου και θα σου κάνω δώρο ένα κόσμημα». Ψιλικατζή!
Αντί επιλόγου

….«Εμείς είμαστε καλά κορίτσια και δεν τα κάνουμε κάτι τέτοια», μου εκμυστηρεύτηκαν δυο καλές φίλες από τα παλιά. "Μα γιατί..;" , λέω με νόημα και προσπαθώ να της καταλάβω.. Είναι επιλογή μας! «Καλά κορίτσια..», σκέπτομαι. Και για μένα λέγανε οι γνωστοί, φίλοι, γκόμενες, «το καλό παιδί», γιατί τώρα δε μου το λένε πια;; Λες να φταίει το "ασυγκράτητο" καλοκαίρι;
….Λοιπόν, τέτοια πράγματα δεν ζητούνται. ούτε δείχνονται (βλ. Σασα Μπάστα στο όλα 7 του Θέμου, θυμάσαι;) Απλά απολαμβάνονται. Χωρίς ενοχές, χωρίς πίεση, χωρίς «πρέπει» και «μη». Και αν δεν προέκυψε σήμερα, θα προκύψει αύριο. Το θέμα είναι να είσαι στην ίδια ταχύτητα, στην ίδια σελίδα με την κοπέλα, δηλαδή και οι δυο σεξουαλικά απελευθερωμένοι, ή και οι δυο «μαζεμένοι» κτλπ. ‘Η τουλάχιστον να υπάρχει προσέγγιση στο όλο θέμα.
.....Και επειδή είθισται να κάνω μια μικρή εξομολόγηση στο τέλος. Αυτό που μπορώ να πω εδώ είναι ότι έχω γνωρίσει γυναίκες και των τριών κατηγοριών, και μάλλον δεν είμαι ο μόνος, φαντάζονται και εσύ παρομοίως. Μη νομίζεις ότι δηλώνω ότι η πρώτη είναι η καλύτερη. Όλες οι περιπτώσεις έχουν την ομορφιά τους. Όσο για τις τουαλέτες, δεν μου έχει τύχει ποτέ (ακόμα) αλλά τώρα που γνωρίζω ότι «απαγορεύεται» και επισήμως (με κανονική ταμπέλα;) μπορώ να ελπίζω «τα καλύτερα» για τη νέα γενιά. Όπως μου είπε ένας από αυτούς: «φίλε, μπορεί όντως να «απαγορεύονται οι πίπες στις τουαλέτες» άλλα επιτρέπονται στους υπόλοιπους χώρους (αμάξι, πάρκο, παραλία, κτλπ) δικέ μου». «Thats the spirit, dude!» του λέω χαμογελαστά αλλά μέσα μου σκέφτομαι : "τώρα, σωθήκαμε"...
Ακούστε και το τραγούδι παρακάτω το οποίο μου έδωσε την έμπνευση για αυτό το post: