Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Βίβιαν Ιωακείμ: «Δεν θα έκανα ποτέ on camera πρωκτικό ή ομαδικό sex»


Αποκαλυπτική όσο ποτέ (ή τουλάχιστον.. σχεδόν ποτέ) η Βίβιαν Ιωακείμ μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα «παίχτηκαν» στο backstage του hot dvd αλλά και για την πρώτη φορά που γνώρισε τον έρωτα… off camera.
"Βρέθηκα σε μια παρέα στα γυρίσματα της ταινίας της Ντούβλη και στο διάλειμμα έπεσε η πρόταση να συμμετάσχει και άλλη κοπέλα. Μας ρώτησαν ποια θα το έκανε και απάντησα... Δεν θα είχα πρόβλημα" δήλωσε το μοντέλο σχετικά με τη συμμετοχή της στο hot dvd, ενώ συνέχισε: «Την πρώτη φορά που έκανα sex τη θυμάμαι και γελάω. Ήμουν αρκετά μεγάλη, 18.5 χρονών. Βρισκόμασταν στην παραλία της Πάτρας ανάψαμε φωτιά και προσπαθούσαμε να το κάνουμε αλλά δεν τα καταφέρναμε. Ήμασταν άσχετοι και πρωτάρηδες. Ο τύπος προσπαθούσε να σπρώξει κι εγώ του έλεγα «αφού δεν το χεις, άστο».
Η Βίβιαν Ιωακείμ μίλησε και για την αντίδραση της μητέρας της όταν την… ενημέρωσε για τη νέα επαγγελματική της δραστηριότητα. «Είχε πολλή πλάκα γιατί το πρώτο πράγμα που με ρώτησε όταν της το είπα ήταν με πόσους άντρες πήγα. Όταν της είπα ότι πήγα μόνο με έναν μου είπε «εντάξει, αλλά μην το ξανακάνεις»» ανέφερε το μοντέλο ενώ στη σύγκριση Τζούλιας-Μαριάννας η ίδια δεν πήρε θέση, δηλώνοντας απλά πως η πρώτη ήταν ξενέρωτη ενώ η συμπρωταγωνίστρια της υπερβολική…
Κλείνοντας, η Βίβιαν Ιωακείμ αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει μια αισθησιακή ταινία με συμπρωταγωνιστή από Έλληνες τον Νίνο και από ξένους τον Johnny Depp και τον Will Smith.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου