Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Το στριπτίζ της μοντέλας που… έκλεψε τον σύζυγο της Σάντρα Μπούλοκ


Έχει όντως τα… προσόντα το κορίτσι! Η 20χρονη και μητέρα δυο παιδιών Michelle Bombshell, μετά την αποκάλυψη ότι επιδιδόταν σε… ανάποδα τιμόνια, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, μετά του Jesse James, ο οποίος τυγχάνει σύζυγος της Sandra Bullock έχει ανεβάσει τις μετοχές της στον κόσμο του (sexy)θεάματος. Όσο για τον σύζυγο, έβγαλε δελτίο τύπου- σχολή δημιούργησαν η Μενεγάκη με τον Λάτσιο που εξαπλώνεται και στο Hollywood- στο οποίο κάνει την αυτοκριτική του, λέει ότι μόνο αυτός φταίει για τη λύπη που προκάλεσε, ότι η κρίση του φταίει για όλα κι ένα σωρό άλλες αηδίες κατόπιν… πηδήματος ( και να’ ταν ένα…).


Όσο για την απατημένη δεν χωράει να… περάσει από την πόρτα, μετακομίζει γιατί χωρίζει- ίσως λίγο καθυστερημένα αφού πριν λίγες μέρες αφιέρωσε το Όσκαρ στον σύζυγο που της τα φόραγε κανονικά. Αλλά ξέρετε εσείς: Ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος.
Πάντως αξίζει να γνωρίσετε την… πέτρα του σκανδάλου και τότε θα κατανοήσετε γιατί έφαγε… πετριά κατακούτελα ο Jesse. Για να δείτε το βίντεο, όπου φοράει τα… απολύτως απαραίτητα για να μη βγει… Απαγορευμένο- αν και η Τζούλια έκανε… σαμπανιζέ κόλπα- πατήστε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου