Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Liza Del Sierra – Την έφερε ο Ian να βγάλει μεροκάματο αλλά.. την μπουντρούμιασαν!


Η κρίση χτύπησε και αυτά τα επαγγέλματα, έτσι βλέπουμε στριπτιτζούδες πορνοστάρ και βιζιτούδες απ’όλο τον κόσμο, αναζητούν εργασία όπου υπάρχει, μια που το προϊόν τους – οι υπηρεσίες τους πουλάνε διεθνώς!



Η διαφορά βρίσκεται στην τιμή αλλά και στους νόμους της κάθε χώρας τους οποίους δεν υπολόγισε καλά η 25χρονη Γαλλιδούλα η οποία συνελήφθη προχτές από τις ελληνικές αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Η Ντελ Σιέρα συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, μετά από ραντεβού που έκλεισε μαζί της αστυνομικός του Τμήματος Ηθών όταν ακόμα εκείνη βρίσκονταν στην Γαλλία.

Η γαλλίδα πορνοστάρ που έχει γυρίσει περισσότερες από 100 πορνοταινίες διατηρεί δική της ιστοσελίδα στο ίντερνετ και μέσω αυτής δεν πρόβαλε μόνο τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει αλλά κανόνιζε και άλλες δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι απαραίτητα για να καλυφθούν από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, η συμφωνία που είχε κλειστεί με τον έλληνα πελάτη της ήταν 250 ευρώ για μισή ώρα απόλαυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Αυτό που δεν υπολόγιζε η διάσημη πορνοστάρ ήταν ότι ο πελάτης αυτός θα ήταν αστυνομικός, που μόλις εκείνη έβγαλε τα ρούχα της, εκείνος έβγαλε χειροπέδες. Όχι για κάποιο ερωτικό παιχνίδι, αλλά για αν την συλλάβει…

Video από την Ιστοσελίδα της

Η Ιστοσελίδα της Λίζας: http://www.liza-del-sierra.com/
To Blog της: http://www.lizadelsierra.lachezvos.com/
Εν ώρα εργασίας Video: http://www.xvideos.com/?k=Liza+Del+Sierra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου