Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Όχι πια νερόβραστο πήδημα (μέρος πρώτο)

Ρουτίνα, ρουτίνα, πολύ ρουτίνα ρε παιδί μου. Πλήξη και ανία. Στην καθημερινότητα, στη δουλειά μας και στη ζωή μας. Όλα πλέον βαρετά. Όλα νερόβραστα. Και όπως είναι φυσικό έχει ρουτινιάσει και η σεξουαλική μας ζωή. Πρέπει να κάνουμε κάτι και να το κάνουμε… τώρα. Βάλτε το μυαλό σας σε λειτουργία και βρείτε νέους τρόπους να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Τέρμα τα ταμπού και οι προκαταλήψεις. Εγώ κάνω την αρχή και πάρτε την «μπάλα» και κάντε «παιχνίδι».

Μερικές συμβουλές απευθύνονται σε άντρες, άλλες σε γυναίκες και μερικές και στα δύο φύλα.

- Έχετε δοκιμάσει το σεξ μέσα στο νερό; Το έχετε κάνει μέσα στη θάλασσα; Όχι; Τότε τι κάθεστε; Εμπρός για τις πισίνες και τις θάλασσες. Βοηθάει και η εποχή. Προσοχή μόνο. Πρέπει να ξέρετε κολύμπι. Η έστω να φοράτε μπρατσάκια. Αλλιώς σας βλέπω να δίνετε πίπα στα μπαρμπούνια!

- Οργανώστε επιτέλους μια παρτούζα. Ένα σεξουαλικό τρίγωνο θα σας βοηθήσει να σπάσετε τη ρουτίνα του σεξ. Τώρα μη ρωτήσετε τι τρίγωνο πρέπει να κάνετε. Ας είναι ορθογώνιο. Ας είναι ισόπλευρο. Ας είναι ότι θέλει. Σεξ πάτε να κάνετε. Δεν πάτε να δώσετε γεωμετρία.

- Αλείψτε το γυμνό κορμί του συντρόφου σας με κάτι γλυκό η σιροπιαστό. Γλύψτε τον από την κορφή ως τα νύχια. Αφήστε την γλώσσα να παίξει στο σώμα του. Ανακαλύψτε τα «κουμπιά» του. Θα βρείτε τρομερά σημεία. Χρησιμοποιήστε σαντιγί ή παγωτό καλύτερα. Και πρόσεχε. Μη λυπηθείτε στο τέλος αυτό που περίσσεψε και πήγε χαμένο.

- Κάνε ένα «μυστικιστικό» σεξ. Φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο σου. Χρησιμοποίησε ανάλογη διακόσμηση. Άναψε πολλά κεριά και διάφορα αρωματικά στικς. Προσοχή μόνο να μην το παραξηλώσεις. Μυστικιστικό σεξ είπαμε να κάνεις. Όχι τελετή μαύρης μαγείας. Μη σε πούνε και σατανιστή στα καλά καθούμενα.

- Βάλε την συνοδηγό σύντροφό σου, να πειράξει τα απόκρυφά σου σημεία, την ώρα που οδηγείς. Κάνε πως δεν καταλαβαίνεις το τι συμβαίνει. Στο τέλος άστη να σου κάνει στοματικό έρωτα, ενώ εσύ ακόμα οδηγείς ατάραχος. Προσοχή μόνο στα φρεναρίσματα. Με ένα απότομο τέτοιο μπορεί να βρεθείς και Τζένη Χειλουδάκη, ή μανεκέν του Ασλάνη.

- Δοκίμασε να κάνεις σεξ λέγοντας, ότι μπινελίκια δεν τόλμησες να πεις έως τώρα. Στόλισε την σύντροφο σου με ότι κοσμητικό επίθετο, δεν έχει ξαναξεστομίσει το γλυκό σου στοματάκι. Αστην να κάνει και αυτή το ίδιο. Βέβαια μην το παρατραβήξετε γιατί σας βλέπω στο τέλος να συνεχίζει ο καθένας μόνος του.

- Αν είσαι φαντάρος μην αγχώνεσαι. Έχεις τον καλύτερο τρόπο και να το ευχαριστηθείς και να εκδικηθείς. Πήδηξε την γυναίκα ή καλύτερα την κόρη του διοικητή σου. Δείξε και σε αυτές τις ασκήσεις «πυκνή τάξεως», και τις ασκήσεις… «σώμα με σώμα». Αυτός να σε έχει στο «πήξιμο»; Εσύ στο «μπήξιμο»!

- Κάντο στη φύση. Τρέξε στους αγρούς. Κυλήσου στα στάχυα. Νιώσε την αίσθηση του αγριόχορτου και της μουχρίτσας στο γυμνό σου κορμί. Προσοχή όμως στις τσουκνίδες και τα γαϊδουράγκαθα.

- Πάρε το πέος του συντρόφου σου όλο στο στόμα. Μην αφήσεις τίποτα. Βάλε και τα «μπαλάκια». Ρούφα τον στην κυριολεξία. Ξεζούμισέ τον. Βέβαια πριν από όλα αυτά βεβαιώσου πως έχει μάθει να κάνει τεχνητή αναπνοή. Μπορεί να χρειαστείς πρώτες βοήθειες.

- Επιτέλους ήρθε η ώρα να δεθείτε. Δέστε τον σύντροφό σας από τα μπράτσα του κρεβατιού. Χρησιμοποιήστε σκοινί. Μάλλον καλύτερα χειροπέδες. Έτσι θα αποκτήσετε μια πιο «δεμένη» σεξουαλική ζωή. Το κλειδί και τα μάτια σας μόνο.

- Ήρθε και σε σένα η ώρα να το κάνεις με ένα top model. Όλοι έχουμε δικαιώματα στη ζωή. Κάλεσε στο τηλέφωνο κάποιο γνωστό μοντέλο. Κλείστην τάχα για κάποια επίδειξη μόδας. Και μόλις έρθει… ε-πήδηξέ την.

- Τώρα πρέπει να το κάνεις και με ένα πιτσιρικάκι. Φτάνουν πλέον οι σιτεμένες και οι γριές τον 25 και 30. Τώρα ώρα για πιπινάκι. Πρέπει να ανήκει οπωσδήποτε στον αστερισμό της Παρθένου και εσύ να φροντίσεις να της αλλάξεις αστερισμό. Βεβαιώσου όμως πως έχει περάσει τα 18. Αλλιώς κινδυνεύεις εσύ από τον αστερισμό του Ζυγού που είσαι να βρεθείς ξεπαρθενιασμένος στον αστερισμό του Κορυδαλλού.

- Κάντο και μια φορά πάνω σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Δώσε όλα σου τα γκάζια. Κάνε πολλές «σούζες». Αυτές επιτρέπονται. Πρόσεχε όμως τις «κωλιές».

- Σου αρέσουν οι στολές; Πάνε με έναν στρατιωτικό. Φόρεσε του την «μεγάλη» του στολή και άστον να σε διατάζει. Παίξτο νεοσύλλεκτος και να δέχεσαι αδιαμαρτύρητα και άνευ αντιλογίας τις διαταγές του. Πρόσεξε μόνο να μη σε «ρίξει» μερικές Εσσο πίσω.

- Αν πάλι σου αρέσουν οι αστυνομικοί να προτιμήσεις τους τροχονόμους. Πάρε φόρα και ανέπτυξε ταχύτητα. Όχι πολύ γρήγορα όμως γιατί μπορεί να φας κλήση για υπέρβαση του ορίου.

- Ξύρισε τα γεννητικά σου όργανα και απαίτησε να σε γλύψουν. Όταν όμως λέμε ξύρισμα εννοούμε τελείως καραφλό. Φυσικά μετά το ξύρισμα ούτε να το σκεφτείτε για after shave.

Προσπάθησα να σας δώσω μερικές μόνο ιδέες για την ανανέωση της ρουτινιασμένης σεξουαλικής σας ζωής. Βέβαια έχω και άλλες προτάσεις να σας κάνω στο δεύτερο μέρος του άρθρου μου. Ακόμα πιο πρωτοποριακές, ακόμα πιο ριζοσπαστικές. Φυσικά όμως μέχρι τότε μην τα περιμένετε όλα από μένα. Κάντε παιχνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου