Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Διαστροφή ή τρόπος να ζεις;

Μπορεί να λέμε πως στην εποχή μας έχουν «χαλαρώσει» τα ήθη. Μπορεί να ισχυριζόμαστε πλέον ότι όλες οι γυναίκες, είναι έτοιμες για όλα. Αλλά όσο κι αν έχουν αλλάξει οι εποχές, η πραγματικότητα είναι άλλη. Τρία ζητήματα «ταμπού» είναι που οδηγούν τις γυναίκες στο δρόμο της άρνησης, της υπεκφυγής ακόμα και του ψέματος. Τρεις παραλλαγές του σεξ μας βάζουν και εμάς τους άντρες πολλές φορές, σε κόντρα με το ασθενές φύλο. Τρία πραγματάκια, τόσο απλά, αλλά και τόσο περίπλοκα ταυτοχρόνως.

ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΣ:

Πάντα ήταν ένα από τα μεγάλα ταμπού. Πραγματικά με μία πρώτη σκέψη, δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι γινόταν και στο παρελθόν. Μπορείτε να φαντασθείτε την γιαγιά σας, να το κάνει στον παππού σας; Μας συμφέρει να σκεφτούμε, ότι μάλλον κάπου επί πληρωμή τον αναζήτησε, ο καλός μας παππούς, και αυτό πάλι με κάποιες αμφιβολίες.


Σήμερα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο πεοθηλασμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας σχέσης με σεξουαλικές προεκτάσεις. Αλλά εν τούτοις, ακόμα και έτσι, ο πεοθηλασμός αποτελεί πολλές φορές «αγκάθι» για την αρμονική συνύπαρξη. Η κλασική γυναικεία σκέψη: «Γιατί να κάνω κάτι, που δεν ικανοποιεί και εμένα, παρά μόνο αυτόν;», ρίχνει σκιά σ’ αυτήν την όμορφη κατά τα άλλα στιγμή.

Βέβαια υπάρχουν και οι γυναίκες εξαιρέσεις, που ξεκινούν και σταματούν εκεί. Οι γυναίκες «ρουφήχτρες», μας αρέσουν στην αρχή, αλλά αργότερα, η εμμονή τους και οι άριστες επιδόσεις τους στο αντικείμενο, μας δημιουργούν κάποιες εύλογες απορίες, για το πρότερο «ανέντιμο» παρελθόν τους.

ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ:

Αυτό και αν είναι πρόβλημα. Πολλές φορές δεν λύνεται ποτέ. Άλλες πάλι, αφού μετά κόπων και βασάνων πραγματοποιηθεί, λαμβάνεται η απόφαση, ότι πολύ κακό για το τίποτα και τελειώνει εκεί. Σίγουρα είναι δύσκολο να πεισθεί μια γυναίκα ότι ο Θεός έχει προβλέψει για όλα. Θεωρεί λοιπόν, πολύ φαλλοκρατικές τις θεωρίες περί «άλλης διόδου για τις ημέρες τις περιόδου».


Βέβαια σ’ αυτές τις απόψεις βοηθά και ο νονός της συγκεκριμένης πράξης, που ατυχώς την ονόμασε «παρα φύσιν». Πως λοιπόν να πεισθεί η εκ γεννετής δύσπιστη γυνή για το φυσιολογικό του πράγματος; Πάντως σχεδόν πάντα, για να επέλθει το μοιραίο, ακολουθείται ο ίδιος δρόμος. Πολλές αρνήσεις στην αρχή, άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες, διαμαρτυρίες για αφόρητους πόνους και στο τέλος επίτευξη, με απογοητευτικά αποτελέσματα, για την εν τέλει ικανοποίηση και των δύο.

Και σε αυτόν τον κανόνα υπάρχουν οι εξαιρέσεις των γυναικών, που αντιμετωπίζουν το θέμα με αφοπλιστική άνεση και πολλές φορές το αναζητούν πολύ πιο επίμονα από ότι τους προσφέρετε. Αν δεν υπάρξουν και εδώ υποψίες για το παρελθόν της γυναίκας, τότε έχουμε απέναντί μας κάποια που έχει μελετήσει πολύ το ανθρώπινο σώμα και έχει βρει όλες τις ερωτογενείς ζώνες της. Ως εκ τούτου έχει ανακαλύψει ότι και στην «πίσω πόρτα», υπάρχουν οι νευρικές απολήξεις, που είναι ικανές να προσφέρουν και αυτές, πολύ καλές στιγμές ηδονής.

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ:

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εδώ. Δεν υπάρχει άλλο είδος σεξουαλικής πράξης που να είναι τόσο συζητημένο. Βέβαια και εδώ οι γνώμες διίστανται. Δεν υπάρχουν πλέον οι απειλές του παρελθόντος , ότι δηλαδή η κατάχρησή του προκαλεί τύφλωση. Όσο να’ναι όμως κάποια υπολείμματα πουριτανισμού έχουν μείνει και δυσκολεύουν στην παραδοχή της πραγματοποίηση της.

Φυσικά αυτά δεν συμβαίνουν με τους άντρες. Εδώ έχουμε μια στάση ζωής. Ο αυνανισμός για τον άντρα είναι ότι και η κολόνια του. Τον συνοδεύει παντού. Από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας, μέχρι και τις δύσκολες ώρες στο στρατό. Βέβαια και στα επόμενα χρόνια, η «χειροτεχνία» αποτελεί λύση για κάθε άρνηση που δέχεται ο άντρας από οποιαδήποτε γυναίκα.


Αλλά αυτό δεν συμβαίνει στις γυναίκες. Όλες αυνανίζονται, όλες τους αρέσει, αλλά καμία τους δεν το παραδέχεται. Σε «κρίσεις» ειλικρίνειας τους, λένε ότι το έχουν διαπράξει μόνο μία φορά και αυτό στην εφηβεία τους. Μεγάλο ψέμα! Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι κρεβατοκάμαρες, τα γραφεία, οι τουαλέτες και οι άλλοι χώροι, θα αποκάλυπταν την μεγάλη αλήθεια.

Οι γυναίκες του δίνουν και καταλαβαίνει. Δεν υπάρχει γυναίκα που θα μπορούσε να αρνηθεί να πάει, με οποιονδήποτε άντρα, σε οποιοδήποτε μέρος, σε οποιαδήποτε στιγμή, το έχει ονειρευτεί. Αυτό προσφέρει ο αυνανισμός σε μια γυναίκα. Την πραγματοποίηση της κάθε σεξουαλικής επιθυμίας και διαστροφής ενίοτε. Άλλωστε είναι πασίγνωστο το ρητό: « Αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου