Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Γλύψε με να λιώσω

Θα έχετε ακούσει χιλιάδες συμβουλές γύρω από το σεξ. Ακόμα περισσότερες για το πώς θα ικανοποιήσετε μια γυναίκα. Και ακόμα περισσότερες για το πώς θα την ρίξετε στο κρεβάτι. Υπάρχει όμως ένα σημείο, ένα ερωτικό τρυκ, που δεν το αναφέρουμε και πολύ. Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το γλείψιμο. Ναι, καλά διαβάσατε, το γλείψιμο.

Φυσικά σας ακούγεται κάπως χυδαίο ή και αποκρουστικό. Παρόλα αυτά, αν ο καλομελετήσετε και το καλοσκεφτείτε, μια καλά εκπαιδευμένη γλώσσα μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα με το γλείψιμο της παρά με τα λόγια της.

Βέβαια δεν παίρνουμε μια γυναίκα και αρχίζουμε, σαν τα σκυλάκια, το γλείψιμο από πάνω μέχρι κάτω. Επιλέγουμε τα σημεία εκείνα που κάνουν μια γυναίκα να ξεχειλίσει από ερωτική επιθυμία. Και ποια είναι αυτά; Σας παραθέτω μερικά «γλειψίματα» παρακάτω για την βοήθεια σας.

ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ: Μιλάμε για το πλέον επιβεβλημένο σημείο για να οδηγηθείτε σε ένα καλό τελικό αποτέλεσμα. Σεξουαλική επαφή χωρίς το κατάλληλο άγγιγμα της γλώσσα στο λαιμό της, δεν υπάρχει. Εδώ φυσικά πρέπει να προσέξετε την ποσότητα που σάλιου που θα αφήσετε στο σημείο αυτό. Μπορεί σε μια τέτοια καλή προσέγγιση του λαιμού της, να μην μπορεί να αντισταθεί οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά μια τυχόν «πλημμύρα» στο εν λόγω σημείο, μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα.

ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ: Όλοι οι οδηγοί καλών εραστών ξεκινούν από εδώ. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός σε όλα, στο σεξ το σωστό πλησίασμα στο μέρος πίσω από το αυτιά, μπορεί να ρίξει στο «καναβάτσο» και τις τυχόν τελευταίες προκαταλήψεις του «θηράματος» σας. Αν ειδικά δεν ξεκινήσετε κατευθείαν από την εργασία της γλώσσας σας αλλά από ψιθυρίσματα τρυφερών λόγων στη γυναίκα (προσοχή, πρέπει τα χείλη να αγγίζουν το αυτί) τότε τα αποτελέσματα είναι σίγουρα πετυχημένα. Φυσικά πρέπει και εδώ να προσέξετε τον χρόνο που θα αφιερώσετε στο σημείο αυτό. Από το αυτάκι ξεκινάμε αλλά προχωράμε κιόλας παρακάτω. Δεν ξημερωνόμαστε εκεί. Υπάρχει και συνέχεια. Αν τώρα η γυναίκα σας πει πως γαργαλιέται και δεν το αντέχει, μην την πιστέψετε. Το κάνει πιο πολύ από νάζι. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση.

ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ: Να σας πω την αλήθεια, αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Και όμως το γλείψιμο στα πόδια θεωρείται φετίχ στο 70% των γυναικών σύμφωνα με τελευταίες έρευνες. Ειδικά στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών, μια σωστή προσέγγιση της γλώσσας μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να ξεχειλίσει η ερωτική της αδρεναλίνη. Φυσικά όλα αυτά με την επιπρόσθετη λεπτομέρεια ότι τα πόδια της συντρόφου σας δεν θα «αναδύουν» καμία περίεργη ευωδιά. Εκεί εύκολα από προσπάθεια ερωτικής κορύφωσης να φτάσουμε σε λιποθυμικά επεισόδια.

ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ: Το συγκεκριμένο σημείο του σώματος είναι από τα πλέον ευαίσθητα στη γυναίκα. Ακόμα και ένα απαλό χάιδεμα από ένα έμπειρο ανδρικό χέρι μπορεί να φέρει τη γυναίκα στο «πιάτο» σας. Που δηλαδή να διαθέτετε μια επιδέξια γλώσσα. Εκεί λύνονται όλες οι αντιστάσεις. Μια ερωτική ανατριχίλα διαπερνά όλο το γυναικείο κορμί και χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες φτάνετε και την πιο δύσκολη γυναίκα στην ερωτική κορύφωση.

ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ: Εδώ πλέον μιλάμε για καθιερωμένα πράγματα. Καλό σεξ χωρίς την κατάλληλη επαφή με το στήθος, δεν υπάρχει. Φυσικά δεν μιλάμε για τις άγαρμπες επιθετικές κινήσεις που κάνουμε μερικές φορές πάνω στο ερωτικό μας πάθος οι άντρες. Εκεί πολλές φορές πλησιάζουμε στο σημείο να ξεκολλήσουμε το στήθος από τη θέση του. Μιλάμε για το γλυκό γλείψιμο που μπορεί να διαλύσει κάθε γυναίκα. Εδώ οι κινήσεις της γλώσσας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Δεν χρειάζονται βιασύνες. Θέλει υπομονή και επιμονή. Μπορεί η γυναίκα να σας πιέζει να περάσετε στο «ψητό» αλλά εσείς δεν πρέπει να υποχωρήσετε. Με μια καλή βάση που θα βάλετε με τη γλώσσα στο στήθος της, μπορείτε μετά να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους. Η εμπειρία σας θα φανεί από τον τρόπο και τον χρόνο που θα αφιερώσετε στη θηλή. Το σημείο είναι σαν δυναμίτης και η γλώσσας σας το σπίρτο. Στο χέρι σας ή μάλλον στη γλώσσα σας είναι η δυνατότητα να γίνει η έκρηξη.

ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ: Φυσικά για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Μερικές φορές σχέσεις ολόκληρες οικοδομούνται σε αυτό το είδος στοματικής επαφής. Χιλιάδες νευρικές απολήξεις καταλήγουν σε διάφορα σημεία του αιδοίου. Άρα σκεφτείτε πως δεν είναι και δύσκολο μια οποιαδήποτε κοινή γλώσσα να τα ανακαλύψει και να απογειώσει και την πλέον ανοργασμική γυναίκα. Σε αυτό το είδος γλειψίματος δεν υπάρχουν περιορισμοί. Ούτε στο χρόνο ούτε στον τρόπο αλλά ούτε και την ποσότητα σάλιου. Επίσης εδώ δεν υπάρχουν κανόνες καλής συμπεριφοράς. Η χυδαιότητα πολλές φορές μπορεί να είναι σύμμαχος σας για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην υποχωρείτε σε τυχόν αντιστάσεις της συντρόφου σας. Σίγουρα είναι κάτι που δεν γνωρίζει πόσο θα της αρέσει και γι’ αυτό αντιδρά αρνητικά. Δείξτε της τι σημαίνει ελευθερία ηδονών και πάθους. Κάντε την να νιώσει πως αυτό που έχει ανάμεσα στα πόδια της είναι ένας «ζωντανός» οργανισμός που δεν αιμορραγεί απλά μια φορά το μήνα για κάποιες μέρες, αλλά πως με αυτό το μικρό της αξεσουάρ μπορεί να επιβεβαιώσει μια από τις πλέον γνωστές παροιμίες. Πως το…αιδοίο δηλαδή, σέρνει και καράβι.

Φυσικά και τα σημεία που μπορεί να επεξεργαστεί μια γλώσσα δεν είναι μόνο αυτά. Κάθε γυναίκα έχει και επιπλέον ερωτογενείς περιοχές που μπορεί να τις ανακαλύψει μια έμπειρη μα κυρίως επιδέξια γλώσσα και να τις κάνει να «λιώσουν». Τώρα θα μου πείτε τι εννοώ όταν λέω για έμπειρη η επιδέξια γλώσσα; Ακόμα πως εκπαιδεύουμε τη γλώσσα μας σε αυτό; Λοιπόν. Δεν μπορώ να σας τα πω όλα σήμερα. Σε επόμενο άρθρο θα ασχοληθούμε και με αυτό το «εργαλείο» που όπως λέει και ο σοφός λαός, «κόκαλα δεν έχει μα …γυναίκες τσακίζει»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου