Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Εσείς πως θέλετε να είναι το γατάκι σας;

Πάντα είχα ένα πρόβλημα με τους προλόγους των άρθρων μου. Έτσι λοιπόν, μην μπορώντας να σκεφτώ κάτι καλύτερο, αποφάσισα να αρχίσω με ένα παλιό ανέκδοτο. Μια φορά λοιπόν, ενώ έπαιζε ο μικρός Κωστάκης, είδε τη μητέρα του γυμνή. Την ρωτάει λοιπόν γεμάτος έκπληξη, για αυτό το τριχωτό «πραγματάκι» που είχε ανάμεσα στα πόδια της. Εκείνη του απάντησε πως ήταν ένα «γατάκι»! Ο Κωστάκης ζήλεψε και θέλησε να αποκτήσει και αυτός ένα. Η μητέρα του τότε του είπε πως όταν μεγαλώσει και είναι καλό παιδί θα αποκτήσει και αυτός ένα δικό του. Αν πάλι δεν είναι καλό παιδί, θα αποκτήσει πολλά! Για «γατάκια» λοιπόν ο λόγος και για τα είδη τους που μπορούμε να συναντήσουμε καθημερινά. Εσείς πως προτιμάτε το «γατάκι» σας;

ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ:

Πριν από λίγα χρόνια, νομίζαμε πως τα σκουλαρίκια είχαν επινοηθεί για να στολίζουν μόνο τα γυναικεία αυτιά. Αργότερα και τα αντρικά. Σιγά σιγά όμως, το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει. Από τα αυτιά περάσαμε σε όλα σχεδόν τα μέρη του σώματος. Γλώσσες, αφαλοί, θηλές και ρουθούνια, έχουν πλέον τρυπηθεί, για να περαστεί ένα σκουλαρίκι. Δεν ήταν λοιπόν δυνατό, να λείπουν από αυτή τη μόδα και τα «γατάκια». Διακοσμούνται λοιπόν με πανέμορφα σκουλαρίκια. Τώρα θα μου πείτε, πως για να δει κάποιος το σκουλαρίκι, πρέπει να δει και το «γατάκι». Έτσι λοιπόν ανάλογα με τον χαρακτήρα και την διάθεση της κατόχου, πολλοί ή λίγοι, έχουν την τύχη να θαυμάσουν αυτά τα σκουλαρίκια. Βέβαια «γατάκι» με σκουλαρίκι, σημαίνει και άτακτο «γατάκι».

Συμβουλή: Προσοχή αν θέλετε να «φιλήσετε» το «γατάκι». Υπάρχει κίνδυνος να αγκιστρώσετε τη γλώσσα σας. Και μην ξεχνάτε. Ο στόχος είναι το «γατάκι» και όχι το σκουλαρίκι!

ΥΓΡΟ:

Από τη φύση τους τα «γατάκια» είναι υγρά ζώα. Και όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή, γίνονται ακόμα πιο υγρά. Βέβαια, όπως όλα τα πράγματα, έτσι και στα «γατάκια», η υπερβολή θεωρείται πρόβλημα. Ναι μεν υγρασία αλλά δεν χρειάζεται και πλημμύρα. Δεν είμαστε πυροσβέστες, έτοιμοι για άντληση. Υπάρχει όμως και ο αντίποδας. Τα στεγνά «γατάκια» μπορεί να προκαλέσουν από δυσφορία, μέχρι και τραυματισμό. Γι’ αυτό λοιπόν, παν μέτρον άριστον.

Συμβουλή: Πρέπει να είστε πάντα προετοιμασμένοι. Ένα μωρομάντηλο για τα υγρά και λίγη λιπαντική ουσία για τα στεγνά, μπορεί να λύσουν πολλά προβλήματα στις κρίσιμες στιγμές. Επίσης μην ξεχνάτε ότι τα υγρά από τα «γατάκια», δεν περιέχουν πρωτεΐνες και η κατάποσή τους δημιουργεί κακοσμία στόματος.

ΡΟΔΑΛΟ:

Αναμφισβήτητα το ροδαλό χρώμα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, είναι δείγμα υγείας. Άλλωστε και οι γιατροί το πρώτο που κοιτούν, είναι αυτό. Εξαίρεση λοιπόν δεν θα μπορούσαν να αποτελούν τα «γατάκια». Το ροδαλό, εκτός από δείγμα υγείας, είναι και πιο λαχταριστό. Πιο εύκολα το χαϊδεύεις, το φιλάς, το φέρεσαι βρε αδερφέ. Ροδαλά λοιπόν γεμάτα υγεία και ευεξία.

Συμβουλή: Μην ψάχνεται ροδαλά «γατάκια», πάντα. Μερικές ράτσες δεν μπορούν για ευνόητους λόγους να ροδίσουν π.χ. εκπρόσωποι της μαύρης φυλής. Επίσης το ροδαλό χρώμα, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και ντροπαλό «γατάκι». Μπορεί να σημαίνει και ακριβώς το αντίθετο.

ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ:

Πάντα αποτελούσε το όνειρο κάθε άντρα. Ξεκίνησε όμως κάπως διαφορετικά. Από την ανάγκη να ντύνεται το «γατάκι» όλο και πιο «φτωχά», αναγκαζόταν να ξυρίζει μέρος των αντιαισθητικών τριχών που εξείχαν από τα μικροσκοπικά ενδύματα. Έτσι φτάσαμε στο τελείως καραφλό «γατάκι» που αποτελεί πλέον φετίχ. Αυτό είναι το καταλληλότερο για κάθε είδους παιχνίδι. Άσε που είναι σίγουρα πιο καθαρό, πιο εύκολα προσβάσιμο και βλέπει καλύτερα το περιεχόμενο.

Συμβουλή: Μπορεί να σας αρέσουν τα ξυρισμένα, αλλά προσοχή. Είναι μια ένδειξη για πολύ έμπειρη και άτακτη κάτοχο. Καμία αγνή και αμόλυντη δεν διαθέτει ένα φρεσκοξυρισμένο «γατάκι». Επίσης επειδή όλα δεν είναι ίδια, στα ξυρισμένα μπορεί να φανούν οι διαφορές και οι τυχόν ατέλειες.

ΒΡΟΜΙΚΟ:

Εδώ πια έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Όσο φιλόζωος και να είσαι, ένα βρώμικο «γατάκι», αποτελεί ότι πιο αποκρουστικό. Δείγμα αμέλειας και εστία μικροβίων. Το συναντάμε σε «γατάκια» αδέσποτα και σε περίεργες ράτσες. Καλό είναι να αποφεύγονται, γιατί αν αυτά είναι έτσι, θα συναντήσετε σίγουρα και άλλα μέρη πολύ πιο βρόμικα στην κάτοχό τους. Μπορεί βέβαια να είναι και μια άτυχη στιγμή, αν δεν περίμενε να το δείτε, την συγκεκριμένη ώρα.

Συμβουλή: Μην απορρίπτετε αμέσως ένα βρόμικο «γατί». Φροντίστε εσείς για την επιμελή καθαριότητα του. Μπορεί πολλά «γατάκια» να μην αγαπάνε το νερό, αλλά στο τέλος τους αρέσει και το απολαμβάνουν. Τέλος, όσο διψασμένος για παιχνίδι και αν είστε, μην κατεβάζετε τα στάνταρ σας, στο θέμα. Είναι για την υγεία σας.

ΣΑΡΚΩΔΕΣ:

Στο σημείο αυτό θα μιλήσουμε για χαρισματικά «γατάκια». Το συγκεκριμένο είδος αποτελεί προίκισμα της φύσης και κληρονομιά από τη μαμά. Είναι καθαρά γονιδιακό το θέμα. Όσο και να εκπαιδεύσεις, προπονήσεις, καλοδιατηρήσεις ένα «γατάκι», αυτό δεν πρόκειται να γίνει σαρκώδες, αν δεν ήταν από πριν. Βέβαια και εδώ η υπερβολή μπορεί να θεωρηθεί και μειονέκτημα. Φανταστείτε τα προβλήματα στη διείσδυση σε ένα υπέρ το δέον σαρκώδες. Αυτά βέβαια είναι και πιο ευδιάκριτα και πάνω από τα ρούχα. Ειδικά με κάτι κολάν και κάτι σφιχτά τζιν των κατόχων του.

Συμβουλή: Όταν μιλάμε για σαρκώδες, εννοούμε για φυσιολογικές καταστάσεις. Μια υπέρβαρη κάτοχος, κάλλιστα μπορεί να ισχυριστεί ότι το «γατάκι» της είναι απλά σαρκώδές. Μην ευγνωμονείτε την τύχη σας. Απλά πέσατε σε «λιπώδες». Αυτή είναι μια άλλη κατηγορία, που λόγω της αντιαισθητικότητας της, δεν θα μας απασχολήσει.

ΣΤΕΝΟ:

Μια άλλη μεγάλη κατηγορία. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με ανατομικό θέμα που οφείλεται καθαρά στην φύση. Κανένα «γατάκι» δεν ανοίγει η στενεύει με οποιονδήποτε τρόπο. Άλλες το θεωρούν στα ατού τους. Σίγουρα βοηθάει στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αυτή η κατηγορία. Αλλά πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, στην κάτοχο. Σε άλλους πάντως αρέσει. Όπως την βρίσκει κανείς.

Συμβουλή: Μην πιστεύετε, όταν συναντάτε ένα τέτοιο «γατάκι», πως πέσατε και σε «άπειρο». Το στενό, παραμένει στενό, ότι και να κάνει. Προσοχή επίσης και στους τραυματισμούς. Και εδώ μια λιπαντική ουσία, μπορεί να βοηθήσει.

ΔΥΣΟΣΜΟ:

Εδώ πρέπει να κάνουμε ένα διαχωρισμό. Άλλο το βρόμικο και άλλο το δύσοσμο. Το δύσοσμο «γατάκι», μπορεί να μην φταίει το ίδιο. Ούτε φυσικά η κάτοχός του. Μπορεί να οφείλεται στη χρονική στιγμή ή και σε άλλους ιατρικούς παράγοντες. Πάντως είναι και αυτό πρόβλημα, όταν θελήσεις να ασχοληθείς πιο στενά με αυτό. Δυστυχώς δεν έχουν εφευρεθεί ΜENTOS για τα «γατάκια». Κακώς. Πάντως σε σοβαρές περιπτώσεις μια μάσκα χειρουργείου, είναι μια κάποια λύση.

Συμβουλή: Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπέρασμα για το εάν ένα «γατάκι» είναι δύσοσμο η όχι, αν δεν είχατε προηγουμένως επαφή με το είδος. Μία δυσοσμία όσο να’ ναι, είναι φυσική. Μην ξεχνάτε πως έχουμε να κάνουμε με υγρό, σκοτεινό και χωρίς ικανό αερισμό αντικείμενο.

ΞΑΝΘΟ:

Όπως και στο τριχωτό της κεφαλής, έτσι και εδώ, μπορεί να υπάρχει επέμβαση για την αλλαγή του χρώματος. Όπως όμως είναι εύκολα κατανοητό, ένα φυσικό ξανθό «γατάκι», συνοδεύει πάντα μια φυσική ξανθιά. Άλλωστε είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις αν μια ξανθιά είναι φυσική η όχι. Όπως όμως και στις γυναίκες, που οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, έτσι και στα «γατάκια», ένα μίνι γκάλοπ δείχνει την σαφή προτίμηση των αντρών, στο ξανθό τρίχωμα.

Συμβουλή: Στα ξανθά «γατάκια» ισχύουν και τα ίδια ανέκδοτα που υπάρχουν για τις ξανθές κατόχους τους. Προσοχή λοιπόν γιατί υπάρχει περίεργη συμπεριφορά. Επίσης αν ανακαλύψετε ένα βαμμένο, να ανησυχήσετε. Αφού η κάτοχός του, το βάφει και αυτό, τότε είναι ικανή να κάνει τα πάντα.

ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ:

Εδώ μιλάμε για την τύχη του κάθε φιλόζωου άντρα. Μιλάμε για πολύ σπάνιο είδος στο παρελθόν, αλλά για πολύ συνηθισμένη ράτσα στις μέρες μας. Το πεινασμένο «γατάκι» δεν κολλάει πουθενά. Δεν το σταματάει τίποτε. Όλα τα καταβροχθίζει. Εδώ δεν υπάρχουν συστολές. Το πεινασμένο παίζει συνεχώς και με τον καθένα. Τον καταβροχθίζει και σε λίγο πάει για τον επόμενο. Συχνά το πεινασμένο «γατάκι» είναι και ξανθό.

Συμβουλή: Αν θέλετε να αποκτήσετε για πάντα ένα «γατάκι», αποφύγετε τα πεινασμένα. Είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα ξεχάσετε να το ταΐσετε και τότε θα ψάξει αλλού για FRISKIES.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ:

Μιλάμε για ράτσα από τις καλύτερες. Τα «γατάκια» αυτά είναι εκπαιδευμένη ράτσα για να χαρίζουν απλόχερα τη χαρά και την ικανοποίηση. Είναι ζωηρά, αλλά όχι έξαλα. Τρελούτσικα αλλά όχι σε τραβηγμένα πλαίσια. Συνήθως είναι νεαρής ηλικίας και μάλλον αδέσμευτα. Με την πάροδο όμως του χρόνου, φεύγει η φρεσκάδα και η επιθυμία για παιχνίδι και καταντούν και αυτά βαρετά. Όπου τα βρείτε, χτυπήστε ένα. Δεν θα έχετε πολλές τέτοιες ευκαιρίες.

Συμβουλή: Το παιχνιδιάρικο «γατάκι», μπορεί να είναι και δύσκολο. Δεν καταφέρνεις να παίξεις εύκολα μαζί του. Άλλωστε είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού του. Επίσης προσοχή, γιατί πάνω στο παιχνίδι, μπορεί και να σε γρατσουνίσει.

ΚΑΥΤΟ:

Είδος πολύ διαδεδομένο. Στη χώρα μας εισάγονται κυρίως από χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ. Βέβαια υπάρχει και εγχώρια παραγωγή της ράτσας. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με «γατάκι» μόνο για εφήμερα παιχνίδια. Αν βάλεις καυτό «γατάκι» στο σπίτι σου, μόνιμα, πιθανόν να το κάψεις. Τα καυτά «γατάκια» ανήκουν σε καυτές γυναίκες με καυτό στήθος καυτές αναλογίες και καυτή…τιμή.

Συμβουλή: Μην ξεχνάτε πως το καυτό «γατάκι» δεν το αποκτάς ποτέ. Το νοικιάζεις για να παίξεις και το αφήνεις να φύγει. Τα καυτά «γατάκια» ανήκουν σε όλους και πολλές φορές επιτελούν και κοινωνικό έργο.

ΤΡΙΧΩΤΟ:

Και εδώ έχουμε να κάνουμε με φυλετικό και γονιδιακό χαρακτηριστικό. Καμία κάτοχός του δεν καμαρώνει γι’ αυτό της το «γατάκι». Γι’ αυτό λοιπόν το τιμωρεί ανάλογα. Με την βοήθεια ινστιτούτων η και μόνή της, το αποψιλώνει λίγο η το θερίζει τελείως. Εδώ φυσικά μπαίνει και η δικαιολογία της υγιεινής. Δεν είναι ψέμα. Αλλά φυσικά δεν και ο μοναδικός λόγος. Πώς να παρουσιάσεις ένα «γατάκι» που μοιάζει με τη ζούγκλα του Αμαζονίου; Βέβαια ένα καλό χτένισμα βοηθάει. Επίσης καλό στέγνωμα με το σεσουάρ, μετά από το μπάνιο.

Συμβουλή: Προσοχή γιατί σε τριχωτά «γατάκια», βρίσκει καταφύγιο, μια σπάνια ποικιλία ψείρας που μόνο εκεί εμφανίζεται και αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα. Επίσης όταν φιλάτε ένα τέτοιο «γατάκι», μετά καθαρίστε τα δόντια σας με κάποιο οδοντικό νήμα. Μια σφηνωμένη τρίχα θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα. Τέλος δεν υπάρχουν κομμωτήρια για «γατάκια».

ΚΑΘΑΡΟ:

Αφήσαμε για το τέλος, το πιο επιθυμητό «γατάκι». Τι να το κάνεις το παιχνιδιάρικο; Τι να το κάνεις το καυτό; Τι να το κάνεις το ξυρισμένο ή το σαρκώδες αν δεν είναι καθαρό; Αν η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά για όλα τα άλλα, για τα «γατάκια» είναι ολόκληρη. Το καθαρό «γατάκι» δείχνει καθαρή κάτοχο και στο σώμα. Πολλά προϊόντα υπάρχουν στην αγορά που βοηθούν στον τέλειο καθαρισμό του. Τα πάντα μπορείς να κάνεις, με ένα καθαρό «γατάκι».

Συμβουλή: Δεν υπάρχει καμία καλύτερη απόδειξη για τις προθέσεις της κατόχου, όταν συναντάς ένα τέτοιο. Το καθαρό έχει προετοιμαστεί, μόνο για παιχνίδια. Δεν συναντάς πουθενά αλλού, καθαρά «γατάκια», παρά μόνο έξω από ένα μπάνιο. Όταν το συναντάτε, να θυμάστε ότι δεν είναι τυχαίο που είναι καθαρό και δώστε του αυτό για το οποίο, τόσο επιμελώς καθαρίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου