Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Το πρωκτικό sex

Το πρωκτικό σεξ είναι καταρχήν ένα από τα πιο μεγάλα θέματα ταμπού στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Και λέω στα ετερόφυλα ζευγάρια γιατί το είδος αυτό είναι η κύρια και ίσως μοναδική μορφή συνουσίας στην ομοφυλοφιλική πράξη μεταξύ αντρών. Εμείς όμως δεν θα ασχοληθούμε με αυτήν την πράξη. Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τη σημασία του πρωκτού στο καθημερινό σεξουαλικό μας ρεπερτόριο.

Την πρωτοβουλία γι’ αυτό τον τρόπο σεξουαλικής πράξης έχουν κατά κανόνα οι άνδρες. Ορισμένοι από μας προτείνουν την τεχνική αυτή στη σύντροφό τους, για να πλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Κάποιοι άλλοι απαιτούν τον πρωκτικό έρωτα από την σύντροφό τους, για να δοκιμάσουν την αγάπη της. Στην περίπτωση αυτή, συνήθως έχουμε την άρνηση της και καλά θα κάνει σε τελική ανάλυση.

Ας ξεκινήσουμε από τα αρνητικά του πρωκτικού σεξ. Έτσι όσο και αν ακούγεται περίεργο, είναι η κυριότερη αιτία για τη διάδοση του ιού ΗIV, που προκαλεί το ΑIDS. Είναι δύο φορές πιο επικίνδυνο από την απλή σεξουαλική πράξη στον κόλπο για όσους δεν παίρνουν προφυλάξεις φυσικά, και αυτή η πράξη δεν πρέπει να γίνεται με τυχαίους και άγνωστους σεξουαλικούς συντρόφους.

Να κάνετε λοιπόν πρωκτικό σεξ με ένα σταθερό σύντροφο, και να είστε πιστοί ο ένας στον άλλον για να είστε σίγουροι πως δεν έχετε ούτε εσείς ούτε εκείνος προσβληθεί από ΑIDS. Απόλυτη εγγύηση για την ασφάλειά σας δεν παρέχει ούτε το προφυλακτικό. Από τον πρωκτό μπορούν επίσης να μεταφερθούν στο πέος εκατομμύρια μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα υγείας στον άντρα. Επίσης όταν κάνουμε πρωκτικό σεξ πρέπει να κάνουμε μόνο αυτό το είδος εκείνη τη στιγμή. Με την αλλαγή είδους (δηλαδή μια πρωκτικό και μια κολπικό) μπορεί να μεταφερθούν και στον κόλπο διάφορα μικρόβια, προκαλώντας ενοχλητικές μολύνσεις. Ένα πέος που έχει διεισδύσει στον πρωκτό, θέλει αμέσως μετά πολύ καλό και προσεκτικό πλύσιμο. Τέλος πρέπει να γνωρίζετε πως ο πρωκτός μπορεί να μολυνθεί ή να τραυματιστεί όσο προσεκτικοί και να είστε.

Βασικό πρόβλημα στο πρωκτικό σεξ και κατ’ επέκταση στην άρνηση της γυναίκας για την πραγματοποίηση του είναι ο πόνος. Ιατρικά και εμπειρικά λοιπόν μπορούμε να πούμε πως αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος. Ο πρωκτικός έρωτας, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ! Όποια ισχυρίζεται πως πονάει και το έχει δοκιμάσει φυσικά, τότε σίγουρα κάποιο λάθος έχει κάνει, ή αυτή ή ο σύντροφός της. Η πράξη αυτή απαιτεί πολλές προϋποθέσεις για να πετύχει. Πρώτον πρέπει να γίνει με την συναίνεση και των δύο και χωρίς ίχνος εξαναγκασμού. Αφού έχουμε εξασφαλίσει αυτό απαιτείται στη συνέχεια η κατάλληλη προετοιμασία του σημείου. Βιασύνες εδώ δεν χωράνε. Ξεκινήστε με το προσεκτικό γλείψιμο της περιοχής του πρωκτού. Η πρωκτική διέγερση μπορεί να είναι τόση που όχι απλά θα βοηθήσει δίνοντας τρομερή ηδονή αλλά και θα προετοιμάσει το «έδαφος» για την ανώδυνη συνέχεια.

Αφού έχει γίνει το πρώτο μέρος της διέγερσης, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό. Βάλτε αρκετά μεγάλη ποσότητα στο δάκτυλο σας αλλά και στον πρωκτό. Αρχίστε της απαλές κινήσεις. Πάντα σε όλα αυτά μιλάμε πως και η γυναίκα πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως. Με απαλές κινήσεις συνεχίστε την διέγερση της περιοχής και διεισδύστε το ένα σας δάκτυλο. Με το δάκτυλο μέσα, η γυναίκα αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα. Με τις αργές και σταθερές κινήσεις η ηδονή μεγαλώνει και ο σφικτός και αδιαπέραστος μέχρι πριν λίγο πρωκτός, ανοίγει εύκολα και είναι έτοιμος να δεχτεί τον «άτακτο εισβολέα». Αν η σύντροφός σας συνεχίσει να είναι χαλαρή, η είσοδος του πέους είναι πλέον πανεύκολη. Βέβαια μην το παραξηλώσετε κιόλας. Χρειάζεται και πάλι υπομονή και σταθερότητα. Όχι απότομες κινήσεις και όχι βιασύνη. Η ένταση μπορεί να έρθει από μόνη της μετά αφού και οι δύο θα το θέλουν.

Ένα άλλο από τα θέματα που μας απασχολούν, είναι για το ποια στάση είναι η σωστότερη για το πρωκτικό σεξ. Και εδώ οι γνώμες διίστανται. Η πιο δημοφιλής, χωρίς να σημαίνει πως είναι και η σωστότερη, είναι η στάση που η γυναίκα είναι στα τέσσερα. Πιστεύετε λόγω της ευκολίας που προσφέρει, έστω και οπτικά, πως είναι η καλύτερη. Οι «ειδικοί» πιστεύουν όμως πως το σωστότερο είναι να είναι η γυναίκα από πάνω. Αυτό τη βοηθάει και ψυχολογικά αλλά και έτσι μπορεί να ελέγχει το φόβο της για τυχόν πόνο, αλλά και να κατευθύνει αυτή την ηδονή της. Υπάρχουν και οι υπέρμαχοι της φυσιολογικής ιεραποστολικής στάσης με τη διαφορά πως απαιτεί μια μεγαλύτερη ελαστικότητα του σώματος της γυναίκας. Και εκεί φυσικά πρέπει να βοηθήσει και ο άντρας στηρίζοντας τα πόδια της, πάνω του.

Γιατί όμως τόσο μεγάλη επιμονή από μας τους άντρες για αυτό το είδος σεξ; Πολλοί πιστεύουν πως ενδόμυχα υπάρχει μια ροπή του άντρα για κάτι πιο χυδαίο, κάτι πιο πρόστυχο στον έρωτα. Αφού έχουν εξασφαλιστεί όλα τα άλλα, έρχεται η επιθυμία για το «παράνομο», το διαφορετικό. Παίζει ρόλο και η σεξουαλική ρουτίνα μας. Αφού έχουμε κάνει τα πάντα και έχουμε δοκιμάσει και τα πάντα, μας γεννάτε η επιθυμία για το κάτι διαφορετικό. Τέλος λόγω του ότι ο πρωκτός είναι πιο σφικτός από τον κόλπο, πιστεύεται πως μπορεί να προσφέρει ξεχωριστές, δυνατές στιγμές στο σεξ. Και αυτό φυσικά μπορεί και να μην είναι ψέμα. Φυσικά για όλα τα παραπάνω ισχύει και το ρητό… «περί ορέξεως…».

Κλείνοντας θα ήθελα να επαναλάβω πως σε όλα τα πράγματα και όχι μόνο στο πρωκτικό σεξ απαιτείται η συναίνεση και τον δύο. Ο εξαναγκασμός ή η απειλή μόνο αντίθετα αποτελέσματα θα έχει. Πάντα κάποιες γυναίκες εξακολουθούν να το θεωρούν κάτι όχι φυσιολογικό και να μην το δέχονται με τίποτα. Εκεί πρέπει να υπάρχει ο σεβασμός των απόψεων του άλλου. Μην πιέζετε καμία κατάσταση και δείξτε εκεί τον «αντρισμό» σας. Εκεί θα αναδειχτεί και η ανωτερότητα σας.

Υ.Γ. Επειδή ο πρωκτός είναι ένα παρεξηγημένο σημείο του σώματος μας, σε άλλα posts θα ασχοληθούμε και με άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εκεί, προκειμένου να πλουτίσουμε την σεξουαλική μας ζωή.


Και το σχετικό βιντεάκι για να είμαστε μέσα στο θέμα μας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου